.
دوشنبه 27 آذر 1396.

جستجو در سایت

گلیسیرین

گلیسیرین

Glycerin

گلیسیرین

C3H8O3

 

 

گلیسیرین | Glycerin | C3H8O3 |

نام های دیگر:

محل تولید گلیسیرین:

  • کشور مالزی | کشور اندونزی

نوع بسته بندی گلیسیرین :

  •  بشکه های 175 کیلویی

 انواع گلیسیرین:

  •  گرید دارویی
  •  گرید صنعتی

معرفی محصول

گلیسیرین :

گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو، شیرین و اندکی گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند و گرانروی بالایی دارد. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود. اما در حلال‌های آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند.
گلیسیرین هر گاه با مواد اکسیدکننده قوی مثل پرمنگنات پتاسیم یا کلرات پتاسیم برخورد کند قابل انفجار می‌شود. در هنگام کار بار گلیسیرین باید مراقب بود تا سطح زمین و پله‌ها در اثر ریخته شدن آن چرب نگردند. ترکیبات این ماده نظیر گلیسیرین دی استات یا اسید گلیسروفسفریک در تماسهای پوستی باعث قرمزی و تورم پوست می‌شوند. مواجهه با ترکیباتی چون گلیسیرین مونو استشارات یا گلیسیرین‌تری استات خطرات عمده‌ای ایجاد نمی‌کند.
 

کاربرد محصول

گلیسیرین :

از گلیسیرین در صنایع مختلف استفاده‌های فراوانی می‌شود. گلیسیرین در صنایع غذایی، داروئی، بهداشتی و زیبایی کاربرد دارد. در صابون‌سازی، برای تولید صابونهای شفاف در صنایع بهداشتی و آرایشی. همچنین از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.
از گلیسیرین همچنین برای تهیه لوسیون کرم‌های صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌هیپراسموتیک و نرم‌کننده برای پیشگیری‌از یبوست استفاده می‌گردد.
گلیسیرین در صنعت چاپ اسکناس، رنگسازی، جهت تهیه رزین، در صنعت دخانیات برای مرطوب کردن توتون و تهیه شربت‌های دارویی نیز به کار می‌رود.
 

آنالیز محصول

Glycerin

Test Item

Specification

Result

Test Method

Appearance

Clear

Clear

Clear

Odor

Odorless

Odorless

 

Glycerin contents

99.5 wt %

99.6 %

USP 30

Chloride contents

10 ppm max.

Pass

USP 30

Sulfate contents

20 ppm max.

Pass

USP 30

Heavy metal (Pb)

5 ppm max.

Pass

USP 30

Ash

0.01 wt %

0.01 % ↓

USP 30

Chlorinated compounds

30 ppm max.

Pass

USP 30

Fatty acid & Ester

1ml max. (0.5N- NaOH)

0.32

USP 30

DEG & EG impurity

1.0 wt % max.

Pass

USP 30

 Reduction Agent  Clear  Clear  KS M 2708
 Specific gravity  1.249 min. (@ 25 °C)  1.261  USP 30
 Moisture  0.5 wt % max.

 0.05

 USP 30
 Color (APHA)  10 max

2

 USP 30
 Reflective index  1.473 min. (@15 °C)

1.475

 B06-GL14
 pH  5.5 ~ 8.0  5.9  B06-GL14

برچسب ها:
کاربرد گلیسیرین،گلیسیرین چیست؟،گلیسیرین،گلیسرول،قیمت گلیسیرین،سفارش گلیسیرین،فروش گلیسیرین،خرید گلیسیرین،آنالیز گلیسیرین،معرفی گلیسیرین،ویژگی های گلیسیرین،نام های دیگر گلیسیرین،نوع بسته بندی گلیسیرین،شرایط نگهداری گلیسیرین،محل تولید گلیسیرین،فرمول گلیسیرین،نام علمی گلیسیرین،انواع گلیسیرین،Glycerin،C3H8O3